Aromatologisk Astrologisk Energiarbejde. AAE.

Løsner psykosomatiske spændinger og stimulerer dit energimæssige flow

De æteriske olier virker direkte via lugtesansen på vores limbiske system, som er den ubevidste del af hjernen ansvarlig for vores følelser, instinkter og reguleringen af det autonome nervesystem.
Udfra planeternes placering i horoskopet kan jeg se de energimæssige blokeringer og konflikter i det psykosomatiske system og anbefale en blanding af æteriske olier som vil hjælpe med at løse op for disse.
Da æteriske olier virker udenom bevidstheden er det en meget effektiv teknik til at løsne op for indre energimæssige blokeringer.
Brugen af olier vil således forstærke virkningen af den astrologiske fortolkning.
Jeg udarbejder dit horoskop og udfra min analyse laver jeg en salve med en synergi af æteriske olier specielt designet til at løsne op for de energiblokeringer jeg ser i dit horoskop. Salven kan påføres kroppens energipunkter og chakraer, men som regel anbefaler jeg fem punkter på ansigtet; pande (tredie øje), tindinger, midtfor under næsen og under munden midt på hagen.
Du får horoskop (inkl. kort fokuserende fortolkning) tilsendt pr. mail og en 15ml krukke med en salve tilsendt med posten samt vejledning i brug:.

Pris 600 kr.

Køb her

Kontakt og forespørgsel: info@aromatherii.dk

Personlig konsultation efter aftale 750kr.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save