Aromatologisk rådgivning

De æteriske olier kan lindre mange psykologiske- og somatiske ubalancer, men er ikke ufarlige og kræver kendskab til anvendelse og doseringer for at undgå forgiftning. Aromatologisk rådgivning er derfor nødvendig hvis man vil undgå skader ved forkert brug af olierne.

Æteriske olier kan anvendes på flere måder. Ved diffusion, inhalering, snusning, oral indtagelse, som stikpiller eller ved påføring på huden i salver, cremer o.lign. Herved kommer de aktive stoffer i olierne ind i blodet, (systemisk anvendelse) eller ind i vævet ved påføring direkte på huden, (lokal anvendelse).Her skal man være opmærksom på, at ikke alle olier er lige egnede til alle anvendelser, nogle kan være direkte skadelige og medføre hudiritationer, intolerans og allergier.

De æteriske olier kan også ved snusning virke direkte via lugtesansen på vores limbiske system, som er den ubevidste del af hjernen ansvarlig for vores følelser, instinkter og reguleringen af hormoner og det autonome nervesystem. Da olierne virker udenom bevidstheden er det en meget effektiv teknik til at løsne op for indre energimæssige blokeringer.

Er du i medicinsk behandling bør du altid underette din læge om brug af æteriske olier. Forsigtighed kræves ved allergier, epilepsi og astmatiske lidelser. Visse olier kan være sundhedsskadelige ved forkert brug og særlige forholdsregler gælder for gravide, ældre og børn. En aromatologisk rådgivning kan aldrig erstatte en lægelig vurdering af din situation.

Betal nedenfor og send mig en email vedrørende din forespørgsel. Jeg svarer så hurtigt som muligt, normalt samme dag, efter at jeg har modtaget din betaling.

Aromatologisk rådgivning pr. email; 350kr. :
Rådgivning(email) + Personlig oliesynergi; 450 kr inkl. forsendelse. :
Opfølgning; Personlig oliesynergi; 150 kr inkl. forsendelse. :

Som bæreolie/bæregel anvendes hampe- eller mandelolie og aloevera- eller arnicagel. Ved tvivl om allergi put en smule i armhulen og afvent et døgn. Alle blandingerne er manuelt fremstillet.

 

Kontakt og forespørgsel: info@aromatherii.dk

Personlig konsultation efter aftale 750kr.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save