Aromatologisk rådgivning

kr.350.00

Personlig aromatologisk rådgivning pr. email. Hvilke olier at bruge og hvordan.

Personal aromatological councelling pr email. What oils to use and how to use them.

Aromathérapie. Quelle huile et comment l’appliquer.

Kontakt og forespørgsel: info@aromatherii.dk

 

Beskrivelse

De æteriske olier kan lindre mange psykologiske- og somatiske ubalancer, men er ikke ufarlige og kræver kendskab til anvendelse og doseringer for at undgå forgiftning. Aromatologisk rådgivning er derfor nødvendig hvis man vil undgå skader ved forkert brug af olierne.

Æteriske olier kan anvendes på flere måder. Ved diffusion, inhalering, snusning, oral indtagelse, som stikpiller eller ved påføring på huden i salver, cremer o.lign. Herved kommer de aktive stoffer i olierne ind i blodet, (systemisk anvendelse) eller ind i vævet ved påføring direkte på huden, (lokal anvendelse).Her skal man være opmærksom på, at ikke alle olier er lige egnede til alle anvendelser, nogle kan være direkte skadelige og medføre hudiritationer, intolerans og allergier.

De æteriske olier kan også ved snusning virke direkte via lugtesansen på vores limbiske system, som er den ubevidste del af hjernen ansvarlig for vores følelser, instinkter og reguleringen af hormoner og det autonome nervesystem. Da olierne virker udenom bevidstheden er det en meget effektiv teknik til at løsne op for indre energimæssige blokeringer.

 

Send mig en email vedrørende din forespørgsel. Jeg svarer så hurtigt som muligt, normalt samme dag, efter at jeg har modtaget din betaling.

info@aromatherii.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aromatologisk rådgivning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *